Fars-dag-helg med gåsmeny

Glöm inte far som är så rar. Att komma ihåg och hylla honom gör man bäst i Slottsverandan med en speciell lunch, en trerätters gåsmeny, med alla de klassiska ingredienserna. Vi serverar denna lunch på lördag och söndag 9-10 November.

LÄS MER     DATUM     BOKA BORD

Farsdagsmenyn

Svartsoppa | Gåsleverparfait
NV Viña Corrales Fino –200:-
2020 Arnaldo Rivera Diano d’Alba Sorí del Cascinotto Dolcetto | Piemonte 150:-
eller
Hummersoppa | Marinerad Hummer
Fänkål & Dillcrème | Foccacia
2021 Peirano | Chardonnay | Kalifornien – 150:-
***
Skånsk Gås | Portvinsconfiterat Gåslår |Kålcréme | Rosenkål | Kvittensky
Rödkål | Örtpotatis | Crisp
2021 Château Juvenal | Rhône – 150:-
***
Äppleflarn | Vaniljglass | Créme Anglaise
2015 Chateau Grand Peyrot | Bordeaux – 95:-

3 Rätter 645:-
Varmrätt 445:-

Gåshelg och Farsdag på Slottsverandan

9, 10 november

3 rätter – 645:-